Informacije o dostavi

Informacije o dostavi

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Stroški pošiljanja znašajo 2,90€ ne glede na težo izbranih izdelkov. Nad 50€ je pošiljanje brezplačno.

Rok dostave

Rok dostave znaša 1-3 delovnih dni od prejema naročila, vendar pa so paketi v večino primerih dostavljeni že naslednji delovni dan od oddaje naročila.
Blago naročeno do 14. ure bo poslano še isti dan, blago naročeno po 14. uri pa bo poslano naslednji dan oz. v ponedeljek v primeru naročila v petek po 14. uri. Naročeno blago bo poslano s priporočeno pošto in je last pošiljatelja do končnega plačila.

Dostava blaga je omejena na ozemlje Slovenije. Blago bo dostavljeno v dopoldanskem času (praviloma do 14. ure). Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, poštar pusti obvestilo, da lahko paket dvignete na lokalni pošti.

Cenik

Cene artiklov ne vključujejo stroškov pošiljanja.Stroški pošiljanja znašajo 2,90€ ne glede na težo izbranih izdelkov. Nad 50€ je pošiljanje brezplačno.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu

V kolikor boste na blagajni označili to možnost boste na vaš elektronski naslov prejeli navodila za plačilo na naš TRR. Vaš paket bo odposlan na vpisan naslov po prejetem plačilu.Rok za plačilo so 3 delovni dnevi, v kolikor v 3 dneh ne prejmemo plačila, se naročilo stornira.
TRR: SI56 3400 0100 7337 216

Plačilo s kreditno kartico

Če izberete to možnost, ob zaključku nakupa vnesete številko vaše kreditne kartice in sledite navodilom.

Plačilo preko PayPal-a

Svoje naročilo lahko poravnate tudi z varnim načinom plačevanja preko interneta – s sistemom PayPal. Preko PayPal-a lahko plačate direktno po končanem spletnem nakupu (preusmeritev na njihovo uradno stran).

Osebni prevzem

Svoje naročilo lahko v 3 delovnih dneh tudi osebno prevzamete na naslovu

LaModa, Mateja Rumež s.p.
Cesta 4. julija 25
2241 Spodnji Duplek

kjer lahko naročene artikle plačate z gotovino, bančnimi in kreditnimi karticami

ali v poslovni enoti na naslovu

Spodnji Slemen 81
2352 Selnica ob Dravi

kjer lahko naročene artikle plačate le z gotovino.